Hoe werkt het?

1 Maak een account en stel je evenement in

Met je nieuwe account kan je meteen aan de slag en je eerste evenement aanmaken.

Verschillende tickets

Maak verschillende ticket types beschikbaar voor je bezoekers in een handomdraai. Early Bird, Regular en VIP-tickets? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Elk ticket heeft zijn eigen prijs en ontwerp.

Ticketgroepen

Een evenement van verschillende dagen of periodes of gewoon veel tickettypes dat groeperen belangrijk is? Dat kan! Voor elke ticketgroep kan je start- en einddatum instellen en zelfs nog een andere locatie.

Gratis uitnodigen

Nodig je partners, artiesten, crew of andere genodigden uit. In enkele klikken verstuur je een e-mail met de digitale tickets naar jouw contactpersonen. Helemaal gratis.

Maak mijn gratis account aan

2 Ontwerp je winkel en start met verkopen

We bieden je totale controle over de look & feel én over de betaalinstellingen. Zodra je winkel actief staat kunnen je bezoekers tickets voor je evenement online bestellen. Na de betaling ontvangen ze een link naar hun e-tickets.

Gebruik je eigen huisstijl

Pas je eigen huisstijl toe op je evenement en zorg voor een schitterende totaalervaring voor je bezoekers. Met onze templates kan je ontwerper zo van start.

Meer informatie

Veilige betalingen

Ontvang betalingen via Bancontact, Mister Cash, iDeal, Mastercard, Visa, American Express, PayPal & Sign2Pay via onze beveiligde verbinding aan scherpe tarieven.

Onze tarieven

Verkoop op Facebook

Verkoop tickets vanop je Facebook pagina en laat je bezoekers met hun vrienden of volgers delen dat ze naar je evenement komen, het zit allemaal ingebouwd in je nieuwe winkel.

Wil je de winkel inbouwen in je eigen website? Kijk dan naar onze TicketStore.js plugin op Github

Maak een gratis account aan

3 Tijdens de verkoop & je evenement

Je zit op de eerste rij om de verkoop van je tickets op te volgen. Tijdens het evenement kan je gebruik maken van onze scanners en expertise voor het inscannen van de e-tickets.

Uitgebreide statistieken

Nog nooit wist je zoveel over je bezoekers. In je statistieken volg je op de voet van waar ze komen, wie er komt en hoeveel mensen er komen, in real-time.

Inchecken bezoekers

Elk e-ticket bevat een unieke QR-code waarmee je de bezoekers kan inchecken. We helpen je graag bij het zoeken naar de juiste oplossing voor toegangscontrole voor jouw evenement.

Aan de ingang

Gratis software

Download onze gratis software voor Windows / Mac of maak gebruik van de online Check-In om de toegangscontrole snel en efficiënt te laten verlopen.

Downloads