Vragen

Ik ben organisator


Hoeveel kost het?

TicketShark is helemaal gratis als de transactiekosten en verwerkingskosten doorgerekend worden aan de klant. Bovendien zijn er geen opstartkosten of minimum verkoop en zijn onze verschillende apps gratis te downloaden.
Lees hier meer over de tarieven

Kunnen tickets nagemaakt worden?

Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het ticket niet wordt doorgestuurd naar andere mensen. Elk ticket kan slechts 1 keer gebruikt worden. Het algoritme van onze barcodes maakt het onmogelijk om een geldige barcode te genereren om een geldig ticket na te maken.

Is TicketShark alleen voor bedrijven?

Nee hoor, we zijn er voor iedereen. Iedereen kan gebruik maken van onze professionele ticketing oplossingen. Of het nu voor een party, festival, trouwfeest of conferentie is.

Wanneer ontvang ik het geld van mijn ticketverkoop?

We schrijven de inkomsten die je hebt verworven via de verkoop van tickets over naar je rekening op de 10de werkdag in de maand volgend na het evenement. Eventuele kosten worden hier rechtstreeks vanaf gehouden.

Hoe installeer ik mijn winkel op mijn eigen website?

Kijk dan naar onze TicketStore.js plugin op Github.

Ik heb tickets gekocht


Vragen over evenement

Vragen over het evenement dien je aan de organisator zelf te stellen, hierop kunnen wij jammer genoeg geen antwoord geven. Dit kan via het formulier dat je terugvindt onderaan in de ticketwinkel van het evenement.

Ik kan mijn e-ticket niet openen

Om je ticket te openen heb je Adobe Reader nodig. Het is verkrijgbaar voor zowel Windows als Mac en kan je gratis downloaden op deze website.

Ik heb mijn e-ticket niet ontvangen

Eerst en vooral moet je zeker even kijken in de SPAM-folder van je e-mail account. Bij elke bestelling krijg je telkens 2 e-mails: 1 bevestiging van je bestelling en 1 met de download link naar je tickets. Indien je ze ook niet kan terugvinden kan je ons best contacteren zodat we dit kunnen nakijken voor jou.

Op welke manier kan ik betalen?

Je kan tickets veilig online betalen met Bancontact, Mister Cash, PayPal, Mastercard &, Sign2Pay en iDeal.

De betaling wil niet lukken

Zorg dat online bankieren geactiveerd is voor je kaart. Probeer later even terug en indien het probleem zich blijft voordoen raden we je aan om contact op te nemen met je bank.